TRÆT AF AT KIGGE I SPEJLET OG SE DINE MAN BOOBS?

Du er USIKKER, SKY og dit SELVVÆRD er ikke-eksisterende

I månedsvis – årevis – har du gjort alt hvad du kan for at få fjernet mandebrysterne. Du har prøvet alle træningsrutinerne fra fitnessmagasiner og websider. Du har løftet vægte dag ud og dag ind. Men uanset hvilken brystøvelse du laver, kan du ikke få dem til at gå væk.

Du er desperat efter at få et maskulint bryst, men intet virker.

Her er sandheden…

ALT HVAD DU HAR GJORT FOR AT SLIPPE FOR DINE MAN BOOBS HAR KUN GJORT DEM VÆRRE

Teorien, der blev rullet ud af de fleste såkaldte ‘eksperter’, går på at træning af dine brystmuskler vil opstramme hele dit brystområde, og gøre dine mandebryster mindre synlige.

Hvis dette var sandt, ville man boobs aldrig være et problem for steroid-pumpede bodybuildere. Men bodybuildere er nogle af de primære kandidater til en brystreducerende operation. Faktisk har en af USA’s bedste gynækomasti-kirurger udtalt at omkring HALVDELEN af hans patienter er bodybuildere.

Så hvis bodybuildere – der allerede har monster-brystkasser – stadig kan få man boobs, tror du så virkelig at du kan komme af med dine ved at få svulmende muskler på dit bryst?

Det er ligemeget om du laver tusind armbøjninger, løft, stræk eller flys hver eneste dag.

Du vil STADIG have et fedtlag siddende henover den muskel.

Og opbygning af musklen vil kun skubbe disse fedtdepoter endnu længere ud og få dine mandebryster til at se ENDNU VÆRRE ud.

Alt det hårde arbejde du har lavet i træningscenteret bidrager kun til dit problem.

Så inden du overhovedet tænker på at udvikle dine brystmuskler, så bliver du nødt til at komme af med fedtet der dækker dem.

”MEN JEG HAR TABT MIG OG MINE MAN BOOBS ER DER STADIG!”

Faktisk så har du set fyre der er meget større end dig som går rundt med mandebryster. Så hvad betyder det?

Det er trist at måtte fortælle dette, men din ”diæt” har sikkert kun gjort dine man boobs værre.

Hvis du har spist mindre og frarøvet dig selv den rette næring, har du gjort en masse for at tanke dine niveauer af testosteron. Men ikke så meget for dine niveauer af østrogen.

Der er et par grunde til dette, men her er de to primære:

 • 1

  Først og fremmest, så er restriktion af fedt en stor dræber af testosteron. Produktion af testosteron er meget afhængig af fedtsyrer og kolesterol. Så hvis du har spist en masse low fat-mad, har du frarøvet din krop en af de mest essentielle ingredienser den har brug for, for at kunne producere testosteron.

 • 2

  For det andet, hvis du ikke giver din krop tilstrækkelig med næring (med andre ord, du er ikke på en ordentlig ’kur’), så kan din krop ikke få den energi den har brug for. Så for at bevare energi, sløver den nogle af de processer der ikke er så relevante for overlevelse. For eksempel det reproduktive system. Hvilket betyder farvel til testosteron.

Det føles som om at du ikke kan vinde, vel?

DET ER IKKE DIN SKYLD. INTERNETTET FLYDER OVER MED VELMENENDE MEN UBRUGELIGE RÅD OM HVORDAN MAN KOMMER AF MED MAN BOOBS.

Der er en tid og sted for brystøvelser. Dette er ikke tidspunktet. Og vi siger ikke at det at tabe sig er det forkerte at gøre. Det er det selvøflgelig. Du skal bare gøre det på den rigtige måde. Men der er noget andet der stopper dig fra at vinde kampen mod dine man boobs.

Fordi når du stadig har man boobs på trods af flere år med træning og vægttab, så mangler der en ret vigtig brik i puslespillet, synes du ikke?

Sådan her ligger landet: De primære hormoner der styrer kønskarakteristikkerne ved mænd og kvinder er testosteron og østrogen. Mænd og kvinder har begge, men mænd har mere testosteron og kvinder har mere østrogen.

Brystvæv næres af østrogen.

Det er derfor at kvinder udvikler bryster.

Grunden til at andre fyre har brede, maskuline brystkasser mens du har en A-skål?

DINE HORMONER ER UDE AF KONTROL.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0504/5357/7879/files/estrogen-testosterone.jpg?v=1629193022

 

FOR MEGET ØSTROGEN ER HVAD DER REELT STOPPER DIG FRA AT MISTE DINE MAN BOOBS

Kroppen plejer (normalt) at kunne producere og administrere de helt rette mængder af testosteron og østrogen af sig selv. Men, desværre for dig, når denne balance går galt og din krop begynder at producere mere østrogen end den skal, så tager det ikke lang tid før det (bogstavelig talt) buler ud – og før du ved af det, er du offer for man boobs.

Uanset hvor meget vægt du taber eller hvor mange brystøvelser du laver, hvis dine hormoner ikke er i balance, vil du aldrig få det flade bryst du ønsker.

Du har måske allerede tabt noget kropsfedt men, blot mellem os, så har du måske stadig lidt ekstra at bære rundt på, ikke? Og du har sikkert haft svært ved at vende det i første omgang, ikke?

Det er ikke din skyld – læs hvorfor her:

 • 1

  Høje niveauer af østrogen gør det nemmere at TAGE PÅ og svært at FÅ MUSKLER. Der er ingen tvivl om at muskel brænder fat, men kun hvis du opnår nok af det i første omgang. For meget østrogen betyder at du vil kæmpe med at få nok muskel til at miste kropsfedt effektivt og tilstrækkeligt nok til at reducere størrelsen af dine man boobs.

 • 2

  Fedtvæv indeholder et enzyme kaldet aromatase som konverterer testosteron til østrogen. Jep. Dit kropsfedt ØGER dine niveauer af østrogen og forbindes med dit problem. Det er derfor at dine man boobs ikke forsvinder nogen steder før du får styr på dine niveauer af østrogen.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0504/5357/7879/files/Gynectrol_2020-2-1.png?v=1629193022

Gynectrol FORBRÆNDER OPLAGRET BRYSTFEDT OG HJÆLPER MED AT REBALANCERE DINE HORMONER SÅ DU KAN FÅ DINE MAN BOOBS TIL AT FORSVINDE FOR EVIGT

Gynectrols potente man boob-bekæmpende formel indeholder kraftfulde, naturlige ingredienser der hjælper med at øge niveauerne af testosteron og sænke niveauet af østrogen, mens det målrettet bekæmper overskydende fedt om dit bryst (og alle andre steder) for at reducere størrelsen af dine bryster.

SCAREOLIDER

Som et af de vigtigste våben i din kamp mod man boobs, indeholder Scareolider et kraftigt slag når det kommer til at få dine bryster til at forsvinde. De hjælper ikke kun med at reduce excessive estrogen production den underliggende årsag til alle dine kvaler), men de stimulerer også produktionen af det luteiniserende hormo, som øger produktion af testosteron.

Med en bedre balance mellem testosteron og østrogen, vil du endelig begynde at se de man boobs blive mindre. Sclareolider øger også produktionen af et stof kaldet cAMP, som øger hastigheden af frigivelse af fedt (en proces kaldet lypolysis). Når de overskydende fedtlagre i dit bryst begynder at forsvinde, så vil dine man boobs gøre det samme!


GUGGULSTERONER

Ligesom sclareolider, har Guggulsteroner en direkte katabolisk effekt på adipose (fedt) væv. Hvilket betyder at de er kraftfulde forbrændere af fedt der kan hjælpe med at nedbryde overskydende fedtvæv på dit bryst. De stimulerer også skjoldbruskkirtlen til at producere flere af de hormoner der øger stofskiftet.

Når dit stofskifte hæves, forbrænder hele din krop fedt hurtigere, hvilket gør det meget nemmere at sænke dit generelle niveau af kropsfedt (en nøglestrategi for at fjerne dine mandebryster) og nedbryde genstridigt brystfedt hurtigere.


KOFFEIN

Ja, virkelig. Koffein er en seriøs effektiv fedtforbrænder fordi det aktiverer enzymerne, som er ansvarlige for lipolysis i adipose-vævet. Med andre ord, så får det bogstaveligt talt dine celler til at forbrænde fedt! Ved at speede hastigheden af nedbrydningen af fedt op, som fjernes fra dit bryst (og alle andre steder), er dine mandebrysters dage talte.

Koffein booster også stofskiftet, hvilket forstærker fedtforbrændingen endnu mere og hjælper dig med at sænke din generelle fedtprocent. For at accelerere disse fantastiske effekter mod man boobs endnu mere, har vi inkluderet både koffein og grøn te i Gynectrol.

Der er en anden grund til at vi har inkluderet koffein. Det booster effekterne af sclareolider. Mens sclareolider øger produktionen af cAMP (som mindsker fedtceller), forhindrer koffein nedbrydningen af det, hvilket gør effekterne af hver ingrediens endnu mere kraftfuld.


UDFORMET TIL HURTIG, EFFEKTIV BRYSTREDUKTION HOS MÆND DISSE INGREDIENSER VIL ARBEJDE SAMMEN FOR AT ACCELERERE DINE RESULTATER

Sammen med chrom (som stimulerer insulin og hjælper din krop med bedre at forbrænde fedt) og theobromine kakao (som har lignende effekter til koffein udi at hjælpe med styrelsen af kropsvægt), Gynectrols kraftfulde, synenergiske urteformel er en mandebryst-bekæmpende krafthus som vil accelerere din krops fedtbrændende egenskab og få dine hormoner i skak.

MED GYNECTROL KAN DU ENDELIG…

 • Have SELVTILLIDEN til at tage din trøje af

  På stranden, ved poolen, i omklædningsrummet eller i soveværelset, tag din trøje af med stolthed, velvidende at det der er indenunder ikke længere er en kilde til skam og forlegenhed.

 • Tag det TØJ på som DU vil, ikke det du er nødt til at have på.

  Byt din tykke, formløse t-shirts for nogen der viser dit bryst frem, i stedet for at gemme det, og klæd dig på med stolthed hver morgen, velvidende at uanset hvad du har på, vil du se godt ud.

 • GÅ I FITNESS uden at bekymre dig om hvorvidt alle stirrer på dig.

  Du skal ikke længere gå og fortælle dig selv at alle fokuserer mere på dit slappe bryst end deres egen træning, og du skal ikke længere leve i frygt for omklædningen – at vende ryggen til for at klæde om vil snart være fortid.

 • check-square-o - fontawesome copy

  SE FREM til sommeren i stedet for at frygte solskinnet.

  Dage med at gemme sig indendørs mens alle andre er ude og har det sjovt er forbi. Føl dig godt tilpas mens du har en t-shirt – eller gå topløs – og få så booket den badeferie du har længtes efter.

 • check-square-o - fontawesome copy

  Gør alle de ting du ALTID har ønsket dit men aldrig har kunnet udføre.

  Tag ud og svøm (uden din trøje på), lær at surfe, tag den fine skjorte på, gå på dates – masser af dates. Dit bryst har holdt dig tilbage alt for længe men nu kan du endelig komme ud og nyde dit liv, frit for den tunge sky af skam du har levet under i alle disse år.

DET FLADE, FASTE OG MASKULINE BRYSTbn DU ALTID HAR ØNSKET DIG

Hele dit liv har du skammet dig over din krop og ladet dit bryst holde dig tilbage fr at gøre de ting du vil I livet. Lad det ikke holde dig tilfangetaget længere.

Nu kan du GÅ MED OPREJST PANDE og skyde brystet frem med STOLHED velvidende at folk kigger på dig af de rigtige årsager – og ikke på grund af dine man boobs. Det er tid til at genfinde din SELVRESPEKT og opleve de bedste år i dit liv.

X

20% KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

FLASH UDSALG

FÅ 20% RABAT MED KODEN SALE20

KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

X

Tilbud udløber om