Thomas tilføjede 9 kg til hans bænkpres med Trenorol!

THOMAS D.

Bedømmelse


PROGRAM:

  • Styrke

Aldersgruppe: 31 – 45


Køn: Mand


Mål

  • Styrke

Jeg forblev på 89 kg, men mine arme fik muskelmasse til et punkt hvor jeg nu har strækmærker i visse områder, såvel som resten af mine muskler er blevet større. Jeg gik normalt kun i fitness en gang om dagen men efter trenorol begyndte jeg at gå to gange og vågne op med masser af energi.

Hvad angår styrke, var min maks bænk på 91 kg, og nu kan jeg bænke 98 kg. Med den øgede energi får jeg også flere reps og sæt end normalt

Jeg vil anbefale det her produkt til mine venner, faktisk har jeg allerede gjort det og jeg ser frem til flere oplevelser med dem. Jeg vil gerne pointere at jeg har været på dette produkt i en måned og oplevet gode resultater.

ANVENDTE PRODUKTER

X

20% KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

FLASH UDSALG

FÅ 20% RABAT MED KODEN SALE20

KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

X

Tilbud udløber om