Indeholder Dit Testosterontilskud Disse 4 Vigtige Ingredienser?

Muscular young man holding blue pill isolated on white background.

Nogle af de bedste tilskud til mænd, er dem der løfter testosteroniveauerne, især for dem der kæmper med at tage muskel på. Og mens vi bliver ældre, giver det endnu mere mening at bruge dem, da niveauerne af testosteron plejer at dykke hos mænd på 50 år og op.

Men der er ingen grund til at tage testosteron-boostere af substandard, især ikke når du holder dig til naturlige tilskud. Det er alt for nemt at blive lokket til at købe ineffektive piller, når du er usikker på hvilke naturlige ingredienser de rent faktisk bør indeholder i første omgang.

De bedste naturlige testosteron-boostere har en samling af specifikke ingredienser i dem. Men før vi kigger på dem, så lad os tage et nærmere kig på funktionen af testosteron og testosteron-tilskud.

T-time

Først og fremmest er testosteron et nøglehormon, der er ansvarlig for seksuel funktion, forbedret styrke og muskelopbygning. Det bidrager også til at regulere humøret, hjerneaktiviteten og generelle energi. Du kan helt klart se at det har en vigtig plads i den mandlige anatomi.

Hvis du tilfældigvis står i den situation hvor dine t-niveauer begynder at falde, vil du føle dig sløv, svag, mangler i libido-afdelingen og besvær med at koncentrere dig. Intet af dette gør livet særligt sjovt – og det er her hvor et testosterontilskud kan blive meget nyttigt.

Hvis du har et godt supplement, kan du virkelig lave en u-vending med dine problemer med lave t-niveauer, men, som det er med de fleste ting i livet, så for hver producent af kvalitetstilskud, er der altid en anden der prøver at sælge slange-olie. Det er derfor det er vigtigt at vide hvad man skal kigge efter før du køber noget.

Virker Testosteron-Boostere?

Hvis du har fået tjekket dine t-niveauer af din læge og det er blevet klart at du skal begynde at tage et tilskud af testosteron, er det næste trin at finde et der er rigtigt for dig. Problemet er, at der er masser af halvfærdige produkter på hylderne som du kan vælge mellem. De fleste indeholder fillers og nogle også kunstige smage, farver og konserveringsstoffer.

Enhver type tilskud fyldt med skidt som det, vil modarbejde dig og ikke ræsonnere godt med din krop. Din fordøjelse har svært ved at nedbryde produkter som de her, og de har en meget lille effekt på dit testosteron i slutningen af processen.

Det er i din bedste interesse at kigge efter et testosterontilskud der kun indeholder en kvalitetsingredienser. Og disse ville være d-asparaginsyre, tribulus terrestris, panax ginseng og bukkehorn ekstrakt.
1 D-asparaginsyre er en aminosyre der produceres naturligt i kroppen. Det spiller en vital rolle i en mands neuroendokrine system, især i forbindelse med produktion af mandlige kønshormoner og androgener. Hvad angår mad, er ost, æg, kød, fisk, nødder og hvede alle gode kilder til d-asparaginsyre.

2 Tribulus terrestris er en plante der findes i Middelhavsområdet. På grund af dens piggede frugt, omtales den ofte som punkeret vin. Og dette er den samme frugt folk ofte spiser for medicinske fordele. På grund af piggene, bør du være forsigtig når du spiser den. Når det omhandler at formulere det til et ekstrakt, bruges dog både frugt, rod og blade.

En af de primære funktioner ved tribulus, er at hjælpe med at booste niveauet af testosteron. Det hjælper dermed også med erektil dysfunktion og booster libidoen hos både mænd og kvinder..

3 Panax ginseng er en plante der kommer fra de køligere regioner på den nordlige halvkugle, hvor den har været brugt i hundredevis af år som en allround-eliksir.

Blandt nogle af dets mest bemærkelsesværdige fordele, er dens evne til at forbedre koncentrationen, booste humøret, stabilisere blodsukkeret og booste libidoen. Det kan også have en positiv virkning på produktionen af testosteron. Sidst men ikke mindst hjælper det med at øge mængden af nitrogenoxid i dit system. nitrogenoxid hjælper med at øge blodgennemstrømningen til musklerne og er essentiel for at opnå mere masse.

Den gode ting ved panax ginseng er, at du kan tage en rod og enten spise det råt, dampe det eller tilberede det en smule for at spise den i hel form. Når det produceres til et ekstrakt, bruges både rødder og blade dog.

4 Bukkehorn er en populær urt der bruges i indisk madlavning. Du kan nemt indføre dette i din kost ved at få det i pulverform hos din lokale helsebutik og derefter drysse det over en salat. I form af et ekstrakt, bliver herlighederne udtrukket fra frøet af denne plante. Nogle folk foretrækker at tage det i tilskudsform, hvis de ikke kan lide smagen af pulveret.

Fra et muskel-opbyggende perspektiv, booster bukkehorn testosteron selvfølgelig, men det har også en anden nyttig funktion. Folk der tager bukkehorn oplever en øget frigivelse af insulin, hvilket er vigtigt for at øge muskelmassen efter vægttræning. Og som en ekstra fordel, vil din libido få et fint boost når du også tager dette supplement. Bonus!

Testosteron Injektioner

En sidste mulighed som folk nogle gange tyer til, er at have testosteroninjektioner. Dette er virkelig ikke den sikreste vej at gå. Først og fremmest, hvis du ikke bruger den rette dosis, kan du være ved at give dig selv en røvfuld uønskede bivirkninger. Alt fra opsvulming af brystet til ekstrem angst, kan være en del af testosteroninjektioner. Dernæst, hvis du bruger en beskidt nål, kan du få en infektion, eller det der er værre!

Sidst men ikke mindst er de ulovlige. Hvis du nogensinde bliver taget, vil dit ry være på spil og du vil også miste en masse træningstid. Af denne årsag er det altid bedst at holde sig til et sikkert, lovligt og naturligt alternativ.

En mulighed der indeholder alle 4 ingredienser

Testo-max er blevet lavet ved brug af alle de førnævnte ingredienser, hvilket gør det til et røvsparkende tilskud til enhver der ønsker at øge deres testosteronniveauer uden at tage farlige risici.

Hver portion på 3 piller af Testo-Max indeholder 1500 mg d-asparaginsyre, 225 mg tribulus terrestris, 188 mg panax ginseng og 150 mg bukkehorn – alt sammen naturlige nøgleingredienser der har den største effekt på testosteron. Derudover er det helt lovligt og helt naturligt.

Der er ingen skam i at tage en t-booster

Et par sidste ord. Hvis du har brug for en testosteron-booster, er det helt fint. Bare spil dine kort rigtigt og få en der har de rette ingredienser i de rette mængder.

Og sørg også for at inkludere masser af ost, æg, kød, fisk, nødder og havre i din kost for at få dine niveauer af d-asparaginsyre helt i vejret. Ved at gøre dette samtidig med et tilskud som Testo-max, vil dine t-niveauer skyde op gennem taget på ingen tid!

Testo-max indeholder alle 4 vitale ingredienser

Testo-max er ikke bare 100% naturlig, det indeholder også alle 4 vitale t-boostende ingredienser. Maksimer dine testosteronniveauer på en sikker måde. Giv Testo-max et forsøg.

Leave a Reply